Új online képzés állatorvosoknak! Indul a PraxisLab laborszakkör 

 

Elindult őszi webinár-sorozatunk, ahol elismert állatorvos szakértőink tartanak előadást szezonális, aktuális vagy örökzöld témákról a mintavételtől az eredményen át egészen a diagnózisig. Olyan problémákról beszélünk, amelyekkel nem csak laboratóriumi körülmények között találkozunk, hanem a praxisok napi gyakorlatában is.   

Mit adunk?   

  • a tudásunkat– mindent megmutatunk, amit naponta a munkánkban is alkalmazunk  
  • újszerű megközelítést, legyen szó akár metodikai kérdésekről vagy interpretációról  
  • útmutatást a helyes mintavételhez és mintaküldéshez, hogy még teljesebb eredményeket kapjatok  
  • a Magyar Állatorvosi Kamara előadásonként pontokkal jutalmazza a résztvevőket  
  • kedvezményeket, hogy még jobban megérje  

Várunk minden olyan fejlődni vágyó állatorvost, akik szeretnének többet tudni a laborok gyakorlatáról és a profi leletértelmezésről, vagy szeretnének egészen új szemmel nézni a megszokott betegségekre.   

Következő webinárunk:  

december 7. (csütörtök)20:00 – 21:30  

Mi folyik itt? 

Testűri folyadékgyülemek diagnosztikája és esetbemutató (Dr. Kunos Viktória) 

 

Miről lesz szó?

Régóta kérdés, hogy hogyan lehet úgy kategorizálni a testűri folyadékokat, hogy a kiváltó okokról gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan nyerjünk információt. A mögöttük álló, egymást erősítő folyamatok vizsgálatához többféle diagnosztikai módszer szükséges (képalkotás, vérvizsgálat, vizeletvizsgálat stb.), és a legtöbb esetben a folyadékgyülemekből nyert minták vizsgálata is elengedhetetlen.

Előadásunkon esetbemutatásokon keresztül és diagnosztikai algoritmusok segítségével ismertetjük a vizsgálati lehetőségeket, amelyek egy része az állat mellett is elvégezhető, más részük viszont komolyabb laboratóriumi hátteret igényel.

 

A webinárra jelentkezni csak a rendszerünkben regisztrált (a rendelőt és a céget is regisztrálni szükséges) állatorvos partnereink tudnak. Ha még nem vette igénybe szolgáltatásainkat, kérjük, indítsa el belépését a Regisztráció menüpontban! 

A regisztrálóknak kedvezményt biztosítunk! A kedvezmény igénybevételéről belépés után adunk bővebb tájékoztatást.