Laborvizsgálatok A-Z-ig

 

Több mint 1000 féle laborvizsgálatot kínálunk partnereinknek a kedvtelésből tartott állatok betegségeinek gyors és megbízható diagnosztizálása érdekében - hazai és külföldi laborokkal együttműködésben.

A laboratóriumunkban végzett általános vizsgálati profilok a piacon elérhető legszéleskörűbb eredményt kínálják a szükséges terápia megállapításához:

  • A hematológia és a biokémia területén országos szinten is a legjobb minőségű vizsgálatokat nyújtjuk.
  • A szívférgesség diagnosztikában kínált profiljaink (troponin vizsgálat, kvantitatív knott) egyedülálló megközelítést kínálnak a terápiás követésben.
  • A PAX molekuláris allergiateszt a hiperszenzitivitás kimutatásának legkorszerűbb módja.

Labordiagnosztikai műszereink a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, kapacitásuk eléri a napi több száz mintát.

Nagyrészt automatizált, saját fejlesztésű informatikai hálózatunk folyamatos fejlesztés alatt áll, hogy minél hatékonyabban ki tudjuk szolgálni állatorvos partnereinket.

 

Gyors és minőségi eredmények

A laborban végzett általános vizsgálatok (hematológia, biokémia, vizelet, véralvadás) eredményeit a minta fogadásától számított 3-6 órán belül elküldjük. PCR, IFT, ELISA vizsgálatainkat előre megadott napokon végezzük el.

A partnerlaborjaink által vállalt határidőkről érdemes honlapunkon tájékozódni.

 

Állatorvosi szakvélemények

A laboron belül a minták megfelelő elemzését és véleményezését szakértői csapat végzi. Ha a beküldők a pontos, lényegretörő kórelőzményt feltüntetik a beutaló rögzítése során, állatorvosaink részletes, szakvéleményes leleteket küldenek, ezzel segítve az eredmények mögött húzódó kórfolyamatok felderítését.

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy partnereink a leletekhez kapcsolódóan további konzultációt kérjenek állatorvos szakértőinktől.

 

Futárszolgálat

A minták gyors, kényelmes és biztonságos szállításához több rendelkezésre álló futár közül lehet választani.

Budapesten és az agglomerációban saját futárszolgálatunk, a körjáratként működő Zöldjárat már három elektromos autóval szolgálja ki partnereinket. Ezen kívül az Aranykerék futárai állnak rendelkezésre.

Vidéki partnereinkhez a Hellmann vagy a UPS futárai érkeznek igény szerint.

A pontos szállítási feltétekről, időpontokról és költségekről - regisztráció után - ITT adunk részletes tájékoztatást.

 

Diagnosztikai készülékek forgalmazása

Úgy gondoljuk, hogy az állatorvosi rendelőkben használható diagnosztikai eszközök egyre fontosabb részét képezik a napi klinikai munkának - akár a laboron kívül is.

Az általunk kizárólagosan forgalmazott minőségi HDO vérnyomásmérők, vérgáz automaták és hematológiai rendszerek nem helyettesítik, hanem kiegészítik a profi laboratóriumi vizsgálatokat.

A készülékekről további információk - regisztrációval rendelkező partnerek részére - ITT érhetők el.